Tornar Aula virtual Prismes LlibreMèdia   LlibreNet   Catàleg  Kit benvinguda  Suport

Prismes

Consulteu les Demos

LlibreMèdia

Consulta el catàleg Contacta amb el teu delegat comercial

LlibreNet

Consulta el catàleg Contacta amb el teu delegat comercial

Dubtes LlibreMèdia

veure totes les preguntes freqüents

Com puc accedir a LlibreMèdia?

LlibreMèdia es visualitza en l’aplicació Aula Virtual de Santillana i a més és compatible amb qualsevol entorn virtual d’aprenentatge, com les plataformes Moodle, Virtus o Blink.

El meu col·legi ja compta amb una plataforma educativa, puc integrar-hi LlibreMèdia?

Sí, LlibreMèdia no s’integra només amb Aula Virtual, sinó que també s’adapta a altres entorns virtuals d’aprenentatge, com Moodle, Virtus o Blink.

Com s’incorpora LlibreMèdia a la plataforma del meu centre?

El delegat de Santillana que atén el teu centre educatiu et donarà tota la informació necessària.

Si utilitzo un ordinador al col·legi i un altre de diferent a casa, podré treballar en qualsevol dels dos sense perdre la feina que faci?

Els continguts de LlibreMèdia es mantenen sempre actualitzats, ja que se sincronitzen en dos dels teus dispositius simultàniament. Gràcies a aquesta funcionalitat, podràs treballar còmodament siguis on siguis.

LlibreMèdia és personalitzable, podré desar la personalització que faci i compartir-la amb els meus alumnes el proper curs?

Si, mitjançant l’eina El meu llibre.

Com es fan les cerques al catàleg?

Per mitjà dels filtres que trobaràs a l’inici de la pàgina, podràs seleccionar i deseleccionar les característiques dels materials que vulguis consultar.

Puc adquirir els llibres digitals des d’aquesta secció?

No, aquest catàleg està destinat a la consulta. Per adquirir els nostres llibres digitals has de contactar amb el delegat de Santillana que atén el teu centre educatiu. Si ets pare, podràs fer-ho per mitjà de la nostra botiga en línia www.santillanabotigaonline.cat